Ez az oldal az István Park lakóinak közösségi honlapja. Semmilyen kapcsolatban nem áll az SL Properties Kft. www.istvanpark.hu címen üzemeltetett értékesítési honlapjával. Ennek a honlapnak a célja kizárólag a lakók közötti kommunikáció elősegítése és egy közösségi fórum létrehozása.

Reményeim szerint az István Park lakóközösségének saját weboldala segítséget nyújt közösségünk kommunikációjában, hasznos információk közzétételében és problémáink megvitatásában. Az oldal jelenleg a következő funkciókkal van felvértezve:

Hírek

A lakóközösség híreit összefoglaló hírportál. Ide bárki, akit mi erre felhatalmazunk, felvihet új híreket és közérdekű dokumentumokat. A hírek témájuk szerint különböző kategóriákba lesznek sorolva. Néhány kategóriát felvettem előre, de ezt tetszés szerint bővíthetjük a későbbiekben. A hírek között lehet az interneten megszokott módon keresni és a Fórumon megjegyzéseket fűzni hozzájuk. Minden hírhez automatikusan létrejön egy fórumtéma a "Hírek Vitafóruma" című fórumban.

Híreinket teljes terjedelmükben csak mi, lakók, olvashatjuk. Ahhoz, hogy a rendszer engedélyezze egy hír elolvasását, regisztrálni kell az oldalon.

Fórum

Az István Park fórumain megvitathatjuk a lakóházunk ügyes-bajos dolgait, de bármely más szabadon választott témát is. A fórumok egy részét csak a lakók olvashatják és csak a lakók írhatnak új üzeneteket. Más fórumok láthatók a vendégeink számára is, de üzeneteket csak akkor írhatnak, ha előbb regisztrálják magukat vendégként. Nem sorolom itt fel, hogy mely fórumokra milyen jogosultságok vannak beállítva, ezt majd a használat során Önök látni fogják.
Kérem, regisztrálják magukat és jelentkezzenek a "Lakók" csoport tagságára. Ezt a jelentkezést minden esetben a fórum moderátor fogja manuálisan jóváhagyni a rendelkezésre álló lakójegyzék alapján.
A fórumok moderálását egyelőre én végzem, de szeretném átadni ezt a tisztséget később más vagy mások részére.

Információk

Itt igyekszünk összegyűjteni minden közérdekű alapinformációt: telefonszámokat, elérhetőségeket, címeket, amelyekre mindannyiunknak szüksége lehet. Jelenleg ez az oldal még üres, mert nem rendelkezem ilyen jellegű információval. Szívesen fogadom, ha bárki küld számomra ide való dolgokat.

Képesalbum

Itt kedves házunk képeit lehet majd megtekinteni. Gondolom sokan közülünk készítettek képeket azóta, hogy istván-parki lakásvásárlás mellet döntöttek. Szeretném a rendelkezésre álló gyűjteményből a legjavát ide feltenni és mindenkivel megosztani. A javasolt képeket emailben kérném mindenkitől.

Regisztráció

A hírekhez és a fórumok többségéhez a rendszer csak regisztrált felhasználókat enged hozzá. A rendszer felépítéséből fakadóan külön-külön kell regisztrálni a Hírportálhoz és a Fórumokhoz. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy azonos felhasználónevet jelöljön meg mindkét regisztráció esetében.

A regisztráció során ellenőrzésre kerül a felhasználó email címe, ami úgy történik, hogy a rendszer kiküld egy automatikusan generált emailt a megadott címre, amely tartalmaz egy linket, amire el kell látogatni, hogy a rendszer regisztrálja a sikeres email cím megerősítést.

A Fórum regisztrációt ezen kívül még jóvá is kell hagynia a fórum moderátornak manuálisan. Ez azt a célt szolgálja, hogy valóban zárt körben tudjunk megvitatni témákat.

Mivel a fórumok zöme a lakók zárt körű beszélgetéseinek színtere, csak a lakók olvashatják és írhatnak hozzászólásokat. A "lakók" csoport tagságára jelentkezni kell. Ezt a jelentkezést a fórum adminisztrátor szintén manuálisan hagyja jóvá. Arról, hogy hogyan lehet jelentkezni egy csoportba, a súgóban lehet olvasni.

A hozzászólások értékét növeli ha ismerjük szerzőjét és esetleg személyes kapcsolatot is ki tudunk vele alakítani, hiszen szomszédunk. Kérünk mindenkit, hogy a regisztrációja során adja meg az épületének és lakásának számát, hogy a becenevet élő személyhez is tudjuk kötni. Mivel ellenőrizzük, hogy a regisztrálódó személy valóban lakó-e, a nevének és lakása számának ismerete elengedhetetlen.

Kellemes együttélést kívánok mindenkinek!

Üdvözlettel,